NTDOT- PENAWAR SEMULAJADI

RM170.00

Processing your request, Please wait....

NTDOT adalah makanan Tambahan Terbaik yang tinggi dengan Antioksidan yang di formulasikan dengan Seni dan Sains Gabungan Tumbuh-tumbuhan,Buah-Buahan serta makanan Sunnah terpilih yang telah di buktikan Oleh Pakar-pakar pemakanan,pengamal-Pengamal Perubatan moden dan tradisional Sejak 1600 Tahun dahulu.

Antaranya WHO World Health Organization/Pertubuhan Perubatan Sedunia bagi Menyelesaikan segala masalah yang Berkaitan dengan Kesihatan dari segi mental,fizikal,spiritual dan rohani manusia.

NTDOT adalah Alternatif Kepada rawatan, pengobatan serta pencegahan bagi Menyelesaikan segala yang berkaitan dengan ketidakseimbangan pada diri Seseorang.NTDOT berkesan,Tiada kesan Sampingan dan Selamat di gunakan bermula Seawal janin Sehingga dewasa.

Orang yang sihat juga amat baik amalkan NTDOT utk mencegah dari sebarang Penyakit kerana bahan-bahan yang terkandung dalam NTDOT mempunyai zat dan vitamin yang diperlukan oleh Sistem tubuh seseorang manusia.

NTDOT bukan sahaja untuk di minum(dalaman)malah NTDOT juga boleh untuk kegunaan luaran,seperti masalah yang berkaitan dengan Kulit Seperti luka,gatal-gatal dan sebagainya.

NTDOT amat sesuai di ambil sebelum makan 2 kali sehari,pagi dan malam.Mereka yang Makan NTDOT perlu minum air yang mencukupi mengikut keperluan badan seseorang.NTDOT adalah kurniaan rezeki dan in sha Allah Ianya asbab utk menyelesaikan segala masalah Kesihatan.Kesembuhan Itu Milik Allah..
.
Antara bahan yang terkandung dalam NTDOT adalah
1.Durian belanda
2.Sarang burung Walit
3.Kurma Merah
4.Delima
5.Madu
6.Goji
7.Moringga Oleifera
8.Buah Tin
9.Lidah buaya
10.Stevia

#supplementkesihatan #ntdot

Listing ID: 925ec13b9b38cfd