Berry365

RM288.00

Processing your request, Please wait....

PRODUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN. Ada kelulusan KKM semua.

Produk Optibery ni dah dikaji oleh *14 buah Universiti* bertaraf dunia termasuk *Harvard Medical School*.

🛑 *Hasil kajian* dari 14 buah Universiti ni maka wujudlah *22 Jurnal,* yang mana dalam kajian ini :-

1. Produk ini telah diiktiraf sebagai *Food Synergy*

2. *Antioksidan* yang paling tinggi khasiatnya.

3. Sampai tahap kita bukan lagi semata2 antioksidan, tapi dah sampai tahap *KING OF ANTIOXIDANTS* iaitu ANTHOCYANIN.

*ANTHOCYANIN adalah KING OF ANTIOKSIDAN.*

4. *4 Tablet* bersamaan dengan 1 Kilo Berry.. Wow. Best tu. Hari2 boleh dapat khasiat dari 1 Kilo Berry.

5. *Real Food*. Ada banyak supplement kat luar sana, tapi tak semua *Real Food.* Banyak yg pakai sintetik _(bahan tiruan atau bahan kimia)_.

6. *Anti kanser*. Sebab setiap badan kita ni ada sel kanser, tapi ramai yg sedar ianya aktif ketika sudah sampai stage 3 keatas. *Persoalannya,* bagaimana sel kanser boleh aktif. *Jawapannya* adalah kerana Sel Kanser tersebut mendapat makanan dari saluran darah didalam badan kita. That y dia aktif. Jadi, dengan pengambilan Optiberry, maka ianya bukan semata2 antioksidan, yang best ianya menghasilkan *ANTI-ANGIOGENESIS* Yang akan memotong saluran makanan kepada sel kanser tersebut. That y lah sel kanser tu akan mati. Bukan mati sebab operation atau kimo. Tapi mati secara semulajadi.. ini dikaji oleh Dr William Li dari USA bahagian pakar Kanser disana. Dan ini dilaporkan didalam laporan CNN.

7. Dan banyak lagi kelebihan Optiberry ni. Sebab zaman skng ni, penyakit yg datang dari VIRUS dah banyak yang ada Vaksin, yang belum ada pun adalah AIDS. Nyamuk pulak membawa Denggi. *Selebihnya 99% Penyakit* zaman skng adalah dari RADIKAL BEBAS yang menyebabkan kematian sel kita. Jadi dengan pengambilan Optiberry ianya akan terus memberi perlindungan kepada sel badan anda dari RADIKAL BEBAS. Kerana kita adalah produk yg tinggi ANTIOKSIDAN nya..

*Sebab itu testimoni produk ini pelbagai. Dari demam yg biasa2 sampailah tahap kepada yang kena kanser.*

Listing ID: 5175ebc1d33ae508

May 13, 2020 4:16 pm

This ad has expired